Kom morklerne i en skål og overhæld dem med 5 dl. kogende vand. Efter 30 min. hældes vandet fra, og svampene skylles grundigt. Afdryp og kom dem i en gryde med gløgg, fløde og bouillon. Lad det simre i 12 - 15 min. og smag til med salg og peber.
Drys bøfferne med salt og peber, og steg to minutter på hver side i en pande med smør og olie.
Servér bøfferne på en bund af rucola, sauce og kartofler
Kom morklerne i en skål og overhæld dem med 5 dl. kogende vand. Efter 30 min. hældes vandet fra, og svampene skylles grundigt. Afdryp og kom dem i en gryde med gløgg, fløde og bouillon. Lad det simre i 12 - 15 min. og smag til med salg og peber.
Drys bøfferne med salt og peber, og steg to minutter på hver side i en pande med smør og olie.
Servér bøfferne på en bund af rucola, sauce og kartofler