Hvis du leder efter den bedste opskrift på skinkefrikadeller i serranosvøb, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Læg franskbrødet i blød i en skål med vand. Hak løget meget fint, og kom det i en skål. Rør æg, salt og peber i. Pres vandet fra brødet, og kom brødet i skålen sammen med kødet. Rør godt rundt, til du får en jævn fars. Skær Serranoskinken i lange strimler (hver skive giver 2-3 strimler). Form farsen til aflange frikadeller, og rul en skive skinke omkring hver. Steg frikadellerne i smør og olie, indtil de er gennemstegte.Hvis der er Serranoskinke tilovers, kan dette steges sprødt og kommes på serveringsfadet sammen med frikadellerne.
Kilde: Irma krydderiet 4, 2003
Læg franskbrødet i blød i en skål med vand. Hak løget meget fint, og kom det i en skål. Rør æg, salt og peber i. Pres vandet fra brødet, og kom brødet i skålen sammen med kødet. Rør godt rundt, til du får en jævn fars. Skær Serranoskinken i lange strimler (hver skive giver 2-3 strimler). Form farsen til aflange frikadeller, og rul en skive skinke omkring hver. Steg frikadellerne i smør og olie, indtil de er gennemstegte.Hvis der er Serranoskinke tilovers, kan dette steges sprødt og kommes på serveringsfadet sammen med frikadellerne.
Kilde: Irma krydderiet 4, 2003