Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rensdyrsteak med syltede rabarber og kartofler med rygeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vildt
  • 4 stk vildt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør til stegning
  • 1 spsk smør til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 knsp salt og peber
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 600 g kartofler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rygeost
  • 3 - 4 spsk rygeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 1 spsk purløg
  • Syltede rarbarber
  • Syltede rarbarber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rabarber
  • 4 - 5 rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl eddike
  • 1 dl eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stjerneanis
  • 1 stk stjerneanis

Tilberedning

Rens rabarberne og skær dem i 2-3 cm brede stykker. Blancher dem og overhæld dem med den kogende syltelage. Læg pres på og lad den stå til næste dag.

Nye kartofler med rygeost: Skrab eller vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. Tag dem op og mos dem groft. Vend dem med rygeost og purløg.

Steg rensdyrsteaks i et par minutter på hver side og server med kartofler og rabarber.