-
Vend kødet i hvedemel, og brun det i smør - gerne i en støbejernsgryde.
-
Tilsæt krydderierne og løget, der er delt i tynde både. Rør rundt. Tilsæt balsamico, og kog helt ind, så det næsten steger igen. Hæld rødvin på og kog ind, til kun halvdelen er tilbage (al den indkogning er for at få en mere sødmefuld smag).
-
Der tilsættes fond, og kødet simrer yderligere ca. en time under låg.
-
Skræl rødbederne, og skær dem i tern på ca. 2 x 2 cm. Læg rødbeder ned i gryden, og vend dem med kødet. Låget fjernes, og der koges videre ca. 15 minutter, til rødbederne er møre. Tilsæt frisk timian.
-
Serveres gerne med en puré af kartofler eller med kogt pappardelle pasta. Marcus tilbereder en puré af bagte kartofler, som han blander med smør, lidt hakket skalotteløg, snittet røget bacon og timian.
-
Kilde: Krydderiet 4, 2004
-
Bon appetit!