Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkun med chorizo og broccolipasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kalkunschnitzel
  • 2 stk Kalkunschnitzel
  • oregano
  • oregano
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk chorizopølse
  • 4 - 6 sk chorizopølse
  • havsalt
  • havsalt
  • olie
  • olie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g penne
  • 150 g penne
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • olivenolie
  • olivenolie
  • tandstikker
  • tandstikker

Tilberedning

Skær schnitzelen over i 2-3 stykker. Drys lidt salt og oregano på hver stykke kød.

Kom en skive chorizo på hver skive og sæt den fast med en tandstik.

Steg kødet ca. 5 minutter på hver side i olie.

Kog pastaen efter anvisning og del broccolien i buketter.
Når der mangler 3 minutter koges broccolien med.

Vend den nykogte pasta med olie og revet limeskal og server til kødet.