Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalkunbryst
  • 1 stk kalkunbryst
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Sambal Oelek
  • 2 tsk Sambal Oelek
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 1 stk mozzarella
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt timian
  • 1 bdt timian
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen. Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber.

Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere. Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie. Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180 grader i 20 minutter.

Sauter grøntsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen.