Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunwok med abrikoser og rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 280 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkun i strimler
  • 280 g kalkun i strimler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk abrikoser
  • 6 stk abrikoser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 2 spsk æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk forårsløg
  • 1 spsk forårsløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Svits kødet i lidt olie og drys med salt og peber.

Skær løget i ringe og svits med kødet. Tilsæt abrikoser, eddike og bouillon og lad simre 3-4 minutter.

Server med nykogt jasminris og hakket forårsløg.