Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvekødsboller og pasta med courgette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 400 g hakket kalvekød
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 0.5 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tør vermouth
  • 1 dl tør vermouth
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 150 g tagliatelle
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille courgette
  • 1 lille courgette

Tilberedning

Rør farsen sammen - kød, hakket løg og æg - og form til frikadeller.

Brun frikadellerne godt på en pande i olie.

Hæld tør sherry eller vermouth og ca. 1 dl vand på panden og lad simre ca. 5 min.

koges pastaen og courgetterne skæres i tynde bånd med en tynd- eller kartoffelskræller.

Når der mangler 1 minut af kogetiden koges courgetterne med pastaen

Server pasta og courgetter med kalvekødboller og siet sky. Drys lidt friskrevet parmesan på pastaen.