Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvelever med cremet æbleløg sauté

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvelever
  • 250 g kalvelever
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 1 dl oksebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • olivenolie
  • olivenolie
  • estragon
  • estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron

Tilberedning

Drys kalveleveren med salt og peber og steg i lidt smør og olivenolie 2-3 minutter på hver side. Skær løg og æble i både og svits dem i lidt olie. Tilsæt bouillon og fløde og lad simre nogle få minutter.

Smag til med salt og peber. Server den stegte lever og æble-løg sauté med et drys estragon og citronskal. Pasta smager godt til.