Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalveschnitzel og pasta med pære og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Wienerschnitzel
  • 2 stk Wienerschnitzel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 150 g pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 - 2 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pære
  • 1 stk pære
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ratatouille
  • 1 ps ratatouille
  • estragon
  • estragon

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og vend det i hvedemel. Brun kødet på begge sider i smør og olie.

Kog pastaen efter anvisning.

Skær pæren i tern og kom i en gryde med flød og finthakket chili. Lad simre 10 minutter og smag til med salt og peber.

Vend den nykogte pasta med pæresaucen.

Server pastaen med pæresaucen med schnitzelen og pynt med estragon.