Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kødboller med artiskok ris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 1 dl oksebouillon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rasp
  • 3 spsk rasp
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk artiskokhjerter
  • 2 stk artiskokhjerter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomat
  • 1 stk tomat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Kom bouillonen i en skål sammen med rasp og hvidløg og rør rundt. Lad stå 2 minutter, vend så kødet i og rør til en fars.

Form kødet til kødboller og gennemsteg i olie på en pande.

Sæt risen over efter anvisning på emballagen.

Vend de nykogte ris med artiskokker og tomat skåret i små stykker og persille.

Server risene til kødbollerne og dryp gerne lidt sky over risene.