Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk filonebrød
  • 1 sk filonebrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 250 g pasta
  • olivenolie
  • olivenolie
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • ketchup
  • ketchup

Tilberedning

Form kødet til små kødboller og drys dem med salt og peber. Steg kødbollerne på panden. Skær brødet i små tern. Steg brødterningerne sprøde i lidt olie på panden og tag op.

Skær hvidløget i skiver og svits gyldne på panden i olie og tag op.

Vend nykogt spaghetti med hvidløget og croutoner.