Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kødboller og gnocchi med timian og citronsmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 3 spsk vand
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gnocchi
  • 1 pk gnocchi
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • timian
  • timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds Irmas tomater med basilikum
  • 1 ds Irmas tomater med basilikum

Tilberedning

Rør kødet til en fars med hvidløg, vand, salt og peber. Form kødet til kødboller og gennemsteg i olie. Kog gnocchi, tag op og vend med smør, lidt revet citronskal og -saft.

Server kødboller og gnocchi med et lidt frisk timian og et par skefulde tomater.