Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krondyr Steaks med kantareller, selleri puré og glaseret rødbede

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Selleri puré
  • Selleri puré
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knoldselleri
  • 1 knoldselleri
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l sødmælk
  • 0.5 l sødmælk
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 16 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hasselnøddekerner
  • 16 - 20 hasselnøddekerner
  • Kantareller
  • Kantareller
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 400 g kantareller
  • Brombær glaseret rødbede
  • Brombær glaseret rødbede
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små rødbeder
  • 4 små rødbeder
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brombær
  • 100 g brombær
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødvinseddike
  • 4 spsk rødvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • 2 stk Krondyr Steaks
  • 2 stk Krondyr Steaks
  • vildt krondyr
  • vildt krondyr
  • olie
  • olie

Tilberedning

Skær knoldselleri i grove stykker. De koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken. Puréen holdes lun.

Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering. Rist kantarellerne på pande i olie.

Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min. Tilsæt persille som det sidste inden servering.

Steg 2 krondyr steaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf). Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).