Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i honning og citron sky med persillerødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 150 g Pasta
  • {{ 320 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingefilet
  • 320 g kyllingefilet
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g persillerod
  • 500 g persillerod
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 0.5 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • persille
  • persille

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning.

Brun kyllingen i olie på en pande, drys med salt og peber. Tag op.

Flæk  persillerødder på langs og svits i olie på panden. Når de har fået fin brun farve hældes ½ dl vand over og vandet får lov at dampe væk i ca. 4-5 minutter. Nu er persillerødderne møre.

Kom kyllingen på panden sammen med honning og citron.

Vend rundt, smag til og server med persilledrys og nykogt pasta.