Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling med kokosdrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasminris
  • 3 dl jasminris
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingfilet
  • 500 g kyllingfilet
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 250 g broccoli
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rød peberfrugt
  • 250 g rød peberfrugt
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g forårsløg
  • 100 g forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Irmas rød karrysauce
  • 1 stk Irmas rød karrysauce
  • Kokosdrys
  • Kokosdrys
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kokosnød
  • 0.5 stk kokosnød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 1 cm ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 - 3 spsk olivenolie

Tilberedning

Kog ris efter anvisning på emballagen.

Skær grøntsager i mindre stykker. Kom karrysaucen i wokken eller en gryde, og kog den op. Kom kødet heri, og kog, til kødet er næsten færdigt, det tager 2-3 minutter. Kom derefter grøntsagerne heri. Kog videre i ca. 3 minutter.

Bræk det hvide kokoskød fra den hårde skal og hak det fint. Svits det finthakkede kokos med ingefær og hvidløg i olie på en pande. 

Drys over retten og servér straks med kogte jasminris.