Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling og pære i karrycreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk kylling inderfilet
  • 1 pk kylling inderfilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pære
  • 1 stk pære
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pistacienødder
  • 2 spsk pistacienødder
  • eller jordnødder
  • eller jordnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 1 stk forårsløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jasmin ris
  • 150 g jasmin ris

Tilberedning

Svits kyllingen i olie på en pande og drys med salt. Skær pæren i både og svits med kyllingen. Tilsæt 1 dl vand og karrypasta og lad simre under omrøring 3-4 min.

Drys nødder og snittet forårsløg over og server med ris.

Kog ris efter anvisning på emballagen.