Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingebryst med lufttørret skinke, artiskok og kørvel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebryster
  • 4 stk kyllingebryster
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Prosciutti de Parma
  • 200 g Prosciutti de Parma
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds artiskokhjerter
  • 2 ds artiskokhjerter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsefond
  • 4 dl hønsefond
  • citron
  • citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 4 dl piskefløde
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • kørvel
  • kørvel

Tilberedning

Den lufttørrede skinke skæres i strimler og ristes let på en pande i lidt vindruekerneolie. Læg skinken på et stykke fedtsugende papir.

 

Kyllingebrysterne brunes forsigtigt i smør på begge sider. Krydr med salt og peber og steg derefter kyllingebrysterne færdige i ovn ved 180 grader i ca. 10 minutter, lad dem derefter hvile i 10. minutter.

 

Kog citronsaft og hønsefond ind til det halve, tilsæt piskefløde, kog ind til en tredjedel, og tilsæt stegeskyen. Blend med smør og krydr med salt og peber.

 

Skær kyllingebrysterne i to skrå stykker.

 

Lun artiskokkerne i saucen. Anret dem i bunden af en dyb tallerken. Læg herpå de 4 stykker kylling og drys med frisk plukket kørvel og let ristet lufttørret skinke.

 

Serveres med et godt stykke italiensk brød, en god pasta eller en stegt kartoffel