Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingebrystfilet med tunsauce og sorte oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebrystfilet
  • 2 stk kyllingebrystfilet
  • olivenolie
  • olivenolie
  • tunsauce
  • tunsauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ansjosfileter
  • 2 stk ansjosfileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk sorte oliven
  • 15 - 20 stk sorte oliven
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 0.5 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tun i olie
  • 1 ds tun i olie
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingebrysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune.

Åben dåsen med tun og hæld tunen på en sigte. Blend tunen med ansjos, bouillon, lime, salt og peber. Blend indtil det bliver en ensartet sauce. Fordel tunsaucen henover kyllingebrysterne.