Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks i kokos og ingefærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille dåse kokosmælk
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 0.5 stk mango
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 150 g nudler
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær laksen i mindre stykker og drys med salt. Kom kokosmælk og ingefær i en gryde og lad simre 5 minutter.

Læg laksen ned i saucen og lad simre 5 minutter. Skær mango i mindre tern og vend i saucen.

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.

Server med nudler og pynt med brøndkarse.