Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks med parmaskinke og råstegte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Prosciutti de Parma
  • 4 sk Prosciutti de Parma
  • råstegte kartofler
  • råstegte kartofler
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 8 - 10 stk kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 20 stk friske basilikumblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp peber
  • 1 knsp peber

Tilberedning

Rul parmaskinken omkring laksen og krydr med salt og peber. Bag laksen i en varm ovn, 180 grader i 10 - 12 minutter. Skær kartoflerne i tynde skiver og sauter dem i lidt olivenolie indtil de bliver gyldne. Tilsæt hvidvin og lad vinen "sætte" sig i kartoffelskiverne. Pres citron henover og krydr med salt og peber.