Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammekoteletter med pasta i tomatsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammekoteletter
  • 4 stk lammekoteletter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 4 laurbærblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 1 hvidløgsfed
  • smør og olie til stegning
  • smør og olie til stegning
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pappardelle pasta
  • 300 g pappardelle pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tomatsauce med grøntsager
  • 1 dl tomatsauce med grøntsager
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rosenkål
  • 500 g rosenkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron

Tilberedning

Sæt en gryde med saltet pastavand over. Tag koteletterne ud af pakken og krydr med salt og peber. Fordel revet hvidløg og laurbærblade på kødet. Kog pastaen. Fjern eventuelle triste blade fra rosenkålen og kom i en gryde. Dæk med vand og krydr med salt. Lad kålen koge mør, men ikke blød,  i 4-5 minutter. Afdryp og vend med lidt smør og fintrevet appelsinskal. Afdryp pastaen og kom tilbage i gryden. Vend med saucen. Steg koteletterne et par minutter pr. side og server til pasta og rosenkål.