Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun roastbeef med aiolli og urtesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk roastbeef
  • 1 stk roastbeef
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • Aiolli
  • Aiolli
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas udvalgte mayonnaise
  • 2.5 dl Irmas udvalgte mayonnaise
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 3 stk fed hvidløg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Urtesauce
  • Urtesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ansjosfileter i olie
  • 25 g ansjosfileter i olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 2 - 3 spsk kapers
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 2 dl olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron

Tilberedning

Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande. Læg den i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet. Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter til temperaturen viser 55 - 60 grader. Køl af. Rør koldt vand i mayonnaisen (ca. en spiseskefuld ad gangen) indtil den er lind. Smag til med revet hvidløg.

Blend persilleblade, ansjos og kapers i få sekunder og hæld derefter en tynd stråle olie i blenderen, mens den kører. Når saucen er samlet, smages den til med rigeligt citron, salt og peber.
Skær roastbeefen i meget tynde skiver og fordel på et fad. Dryp lidt af de to saucer over kødet. Stil resterende sauce i små skåle på bordet.

Kilde: Krydderiet 2, 2007