Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lys osso buco med gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lys osso buco
  • Lys osso buco
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg osso buco
  • 2 kg osso buco
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 4 stk løg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 5 dl hvidvin
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 5 dl kalvefond
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 3 laurbærblade
  • Gremolata
  • Gremolata
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed finthakket hvidløg
  • 4 fed finthakket hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} revet skald fra økologisk citron
  • 1 revet skald fra økologisk citron
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Parpadelle pasta
  • 300 g Parpadelle pasta

Tilberedning

Snit kanten af kødskiverne. Brun nogle skiver ad gangen godt i smør og olie i en stor gryde. Når alle skiver er brunede, hakkes løgene og vendes i gryden. Drys med salt og peber og hæld vin og bouillon over, samt laurbærblade. Lad nu kødet simre langsomt under låg i 2 - 2 1/2 time. Tilføj evt. mere bouillon.

Svits hvidløg på en pande. Bland med persille og citron og drys over retten.

Server retten med nykogt pasta.