Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Minestrone med pesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske eliche fuldkornspasta
  • 200 g Irmas økologiske eliche fuldkornspasta
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon i tern
  • 150 g bacon i tern
  • Olie
  • Olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porrer
  • 2 - 3 porrer
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g haricots verts
  • 300 g haricots verts
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas kyllingefond
  • 1 pose Irmas kyllingefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakke Irmas frisk tomatpesto
  • 1 pakke Irmas frisk tomatpesto
  • Surdejsbrød
  • Surdejsbrød

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning. Svits bacon i en gryde. Skær porrer i skiver og svits med bacon. Skær haricots verts i mindre stykker og kom i gryden. Kom fond på og lad simre i 5-6 minutter. Vend afdryppet pasta i. Server den varme minestrone med en god skefuld tomatpesto og godt brød.