Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mørbrad medaljon med bacon og persillesky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mørbrad bøffer
  • 2 stk mørbrad bøffer
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 3 spsk persille
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 250 g broccoli

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og brun godt på en pande i smør og olie. Hæld vin på panden og lad det koge op. Hæld bouillonen på og lad simre 5-6 minutter.

Tag bøfferne op fra panden.

Tag panden fra varmen og pisk smørret i. Nu bør skyen ikke koge igen. Vend persille i og smag til med salt og peber.

Skær broccoli i mindre stykker og damp møre i nogle få minutter.

Server kød og broccoli med sky. Kartofler eller ris er godt til.