Rens porren, og skær den i skiver. Pil hvidløg, og hak det fint. Hak citrongræs fint. Varm olien op i en gryde, tilsæt karry, og lad den stege i et par minutter. Tilsæt porre, hvidløg og citrongræs, og lad det stege sammen med karryen i et par minutter. Hæld bouillon og kokosmælk i gryden, og lad det koge op. Lad suppen simre svagt i 10 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.
Fyld:
Overhæld risnudlerne med kogende vand i en skål, og laddem stå i et par minutter. Hæld vandet fra, og skyl nudlerne i koldt vand. Rens spidskålen, og snit den fint. Skyl sukkerærterne, og skær dem i tynde strimler. Rens forårsløgene, og snit dem fint.
Vend Øko Like Meat Chicken Bites i suppen, og lad det simre med i yderligere 5 minutter. Fordel nudler, snittet spidskål og bønnespirer i fire skåle.Hæld suppen over, top med fintsnittet forårsløg, og servér medlimefrugt skåret i både.