Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nasi Goreng med oksekød og to slags løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i strimler
  • 250 g oksekød i strimler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • sojasauce
  • sojasauce

Tilberedning

Sæt risen over.

Snit løg og forårsløg og svits på panden sammen med karry.
Svits også kødet på panden indtil det tager farve.

Vend kød og ris med løg på panden.

Smag til med sojasauce eller ketjap manis.