Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ølbraiseret cuvette med rodfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 5 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg cuvette
  • 1.5 kg cuvette
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 2 tsk salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk koriander (stødt)
  • 2 tsk koriander (stødt)
  • peber
  • peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} persillerødder
  • 3 persillerødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 3 gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl mørk øl
  • 2 fl mørk øl
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille

Tilberedning

Snit fedtlaget med en skarp kniv og gnid kødet med salt, koriander og peber. Læg kødet i et stort ildfast fad med fedtsiden opad. Skræl rodfrugter og skær i mindre stykker. Læg omkring kødet i formen.


Hæld nu øl i formen sammen med revet skal fra citronen og al saft.

Sæt ovnen på 120 grader. Lad kødet braisere midt i ovnen i 4-5 timer. Server stegen med kogte kartofler, rodfrugter og sky fra formen samt persille.