Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød i flødeyoghurtsauce med ærter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i strimler
  • 300 g oksekød i strimler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælksyoghurt
  • 1 dl sødmælksyoghurt
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 0.5 tsk spidskommen
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • 4 dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • koriander
  • koriander
  • naan brød
  • naan brød

Tilberedning

Svits kødet i olie og drys med salt og peber. Tag op.

Kom fløde, yoghurt og spidskommen på panden og lad koge op. Kom broccolibuketter i og lad simre 3-4 minutter imens du rører rundt. Kom ærter i og vend rundt nogle minutter.

Riv hvidløg i og vend hakket koriander i. Vend kødet i.

Server med brød.