Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød med svampe og trøffelolie på pastabund

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 150 g tagliatelle
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 150 g svampe
  • økologisk citronskal
  • økologisk citronskal
  • trøffelolie
  • trøffelolie
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Rør kødet med hvidløg, salt og peber. Form kødet i små ”sjuskede” kødboller i hånden eller med en ske. Steg kødet nogle få minutter på panden indtil netop gennemstegt.

Tag op og rist svampen på panden.

Server kødboller og svampene på pasta.

Drys lidt citronskal over og dryp forsigtig lidt trøffelolie over.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Server med godt brød.