Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød og lynstegt grønt med jordnøddesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk okse minutsteaks
  • 2 stk okse minutsteaks
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 3 stk rødløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 150 g sukkerærter
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Jordnøddesauce
  • Jordnøddesauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk jordnøddesmør
  • 3 spsk jordnøddesmør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sambal manis
  • 1 - 2 tsk sambal manis
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1.5 dl vand

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og steg det på panden, ca. 2 min. på hver side, tag op. Skær løgene i både og svits møre på panden, tilsæt sukkerærter og svits kort.

Tag grøntsagerne op. Kom peanutbutter, sambal manis og vand på panden. Rør indtil saucen samles.

Skær kødet i strimler og server med grøntsager og sauce.