Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovndampet torsk med hvidløgssmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefileter
  • 400 g torskefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 2 stk tomater
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvidløgssmør
  • 40 g hvidløgssmør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille salatløg
  • 1 lille salatløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk økologisk pasta fettuccine med spinat
  • 1 pk økologisk pasta fettuccine med spinat

Tilberedning

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær tomater og løg i skiver og læg det i midten af to stykker alufolie ca. 30x30 cm. Læg fisken på grøntsagerne.

Drys salt og peber over og kom en klat hvidløgssmør og basilikum over fisken.

Luk pakkerne godt og  stil dem i ovnen i ca. 15 min.

Server fisken i pakken med nykogt pasta.