Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnstegt laks med courgette og myntetzatziki

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Ovnstegt laks og pomfritter
  • Ovnstegt laks og pomfritter
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pommes frittes
  • 500 g pommes frittes
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber
  • Courgette og mynte-tzatziki
  • Courgette og mynte-tzatziki
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1.5 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløgsfed
  • 1 stk hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friske mynteblade
  • 1 tsk friske mynteblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt

Tilberedning

Sæt varmluftovnen på 225 grader.

Spred pommes frites ud på en bradepande og stil i ovnen i 10 minutter.

Læg laksen på en lille bradepande med bagepapir og drys med salt og peber.

Vend rundt i pomfritterne og stil nu også laksen i ovnen.

Efter ca. 10 minutter er både pomfritter og laks færdige.

Riv courgetten groft og vend i en skål med yoghurt. Smag til med revet hvidløg, hakket mynte og salt.