Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Paella med muslinger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugter
  • 2 stk peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 1 dl parboiled ris
  • {{ 0.2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g safran
  • 0.2 g safran
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds muslinger
  • 1 ds muslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og svits dem i olie i en pande.

Tilsæt ris, salt og smuldret safran og hæld 2 1/2 dl vand på. Lad simre under låg i ca. 20 min.

Vend muslingerne i og server paellaen med citronbåde.