Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta i cremet hummersauce med tigerrejer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas hummerfond
  • 1 pose Irmas hummerfond
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket persille
  • 2 spsk hakket persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakker Irmas frisk pasta tagliatelle
  • 2 pakker Irmas frisk pasta tagliatelle
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 0.5 blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakke optøede rå tigerrejer
  • 1 pakke optøede rå tigerrejer
  • Olie
  • Olie
  • Salt og peber
  • Salt og peber

Tilberedning

Sæt en gryde med pastavand over. Kom hummerfond, fløde og hvidvin i en gryde og lad simre i 5-6 minutter. Riv hvidløg ned i gryden og vend persille i. Kog pastaen efter anvisning. Del blomkål i små buketter og svits på en pande med olie i 3-4 minutter. Tag op. Pil rejerne og svits i olie i et par minutter. Vend afdryppet pasta med hummersauce og server med blomkål og rejer.