Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med blåmuslinger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg blåmuslinger
  • 1 kg blåmuslinger
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerod
  • 1 stk gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 400 g spaghetti
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 1 tsk chiliflager
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tomater
  • 1 ds tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bredbladet persille
  • 1 dl bredbladet persille
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt to gryder med vand over.
En til muslinger, en til pasta. Kom gulerod og løg i muslingevandet.
Smid eventuelle skadede muslinger ud.

Kom muslinger i det kogende vand og kog dem, indtil muslingerne åbner sig.
Hæld vandet fra.
Kog spaghetti efter anvisning.


Svits hele fed hvidløg i en sauterpande med olie.
Kom tomater og vin heri og lad simre sammen under låg i 5-6 minutter.
Kom persille i og smag til med salt og peber.

Pil muslinger ud af skallen og vend i saucen.

Vend pasta med lidt af kogevandet heri og server.