Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med oksekød i strimler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk frisk pasta
  • 1 pk frisk pasta
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 8 stk cherrytomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 2 dl rødvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske rosmaringrene
  • 2 stk friske rosmaringrene
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk parmesanost
  • 2 tsk parmesanost
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i strimler
  • 300 g oksekød i strimler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Svits kødet i lidt varm olivenolie i ca. 2 minutter. Tag kødet fra og hold det lunt. Tilsæt hvidløg, rosmarin, rødvin og tomater på panden. Kog det igennem i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Kom kødet tilbage på panden.

Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen.