Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta pappardelle med bøf og løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta pappardelle
  • 150 g pasta pappardelle
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde rucola salat
  • 2 håndfulde rucola salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk engelsk bøf
  • 1 stk engelsk bøf
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Sæt pastaen over.

Skær løg i skiver og steg dem i smør og olie på en pande.

Hæld hvidvin over og lad simre indtil løgene er bløde. Vend rucola med løgblandingen.

Skær kødet i strimler, drys med salt og peber og brun det kort på en anden pande.