Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peber hakkebøf med hvidløgssauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 - 400 g hakket oksekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl majs
  • 4 dl majs
  • Hvidløgssauce
  • Hvidløgssauce
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 0.5 dl mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt
  • havsalt
  • estragon
  • estragon

Tilberedning

Form kødet til hakkebøffer og vend det i salt og rigeligt med peber. Gennemsteg hakkebøfferne på en pande.

Skær løget i strimler. Svits løgene bløde på samme pande du har stegt kødet. Vend majs med løg indtil de er gennemvarme. Rør mayonnaise med vand og hvidløg, smag til med salt.