Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peberkrondyrsteak i flødesauce med stikkelsbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vildt
  • 600 g vildt
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosenpeber
  • 1 spsk rosenpeber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g markchampignon
  • 250 g markchampignon
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 1 tsk majsstivelse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas stikkelsbær marmelade
  • 1 spsk Irmas stikkelsbær marmelade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sojasauce
  • 2 tsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vildtfond
  • 1 tsk vildtfond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 1 bk rucola salat

Tilberedning

Krydr steaks med salt, peber og knust rosenpeber.
Lad dem ligge uden for køleskabet, imens du forbereder resten.

Skræl og kog kartoflerne.
Skær champignon i mindre stykker og svits i smør. Tag op.

Hæld fløde på panden. Rør majsstivelse ud i lidt af vandet. Kom vand og majsstivelsesblanding på panden og rør rundt. Kom stikkelsbærmarmelade og sojasauce heri og lad simre under omrøring i 3-4 minutter. Rør vildt-fond ud i saucen.


Kom lidt smør og olie på en anden pande. Brun bøfferne godt på begge sider i 3-4 minutter. Tag op og hæld gerne stegefedt i saucen.
Smag saucen til med salt og peber og server med kød, kartofler, salat og svampe.