Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Persillestegt kylling

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Persillestegt kylling
  • Persillestegt kylling
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kylling
  • 1 kylling
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt kruspersille
  • 1 bdt kruspersille
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • Agurkesalat
  • Agurkesalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1 stk agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salt
  • 2 spsk salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 5 spsk vand
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lagereddike
  • 6 spsk lagereddike
  • Sauce
  • Sauce
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • lidt citron
  • lidt citron
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 800 g kartofler

Tilberedning

Dup kyllingen tør og drys den med salt og peber både ind- og udvendig. Tag stilkene af persillen og skyl den godt. Afdryp og fyld i kyllingen. Luk evt. med kødnål.

Brun kyllingen på alle sider i smør i en gryde. Kom 2 dl vand i gryden, læg låg på og lad kyllingen simre i 45 minutter.

Kog kartoflerne. Læg kyllingen på et fad. Smelt smørret i gryden og kog op. Kom fløde og 1 tsk citronsaft i gryden. Kog op og smag til med citron, sukker og salt. Skær agurken i tynde skiver. Kom i en sigte, drys saltet over og vend rundt. Lad stå i 10 minutter. Kom sukker i en skål, hæld vandet over. Rør eddiken i. Skyl saltet af agurkerne og pres dem fri for vand. Vend agurkerne i lagen.
Lad stå i mindst 15 minutter. Smag til med salt og sukker. Skær kyllingen ud og server med det hele.