Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizza bianca med bøffelmozzarella og gorgonzola

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Dej:
  • Dej:
  • {{ 340 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 340 g hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 1 tsk fint salt
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koldt vand
  • 2.5 dl koldt vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.5 dl olivenolie
  • Topping:
  • Topping:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl crme fraiche 38%
  • 1 dl crme fraiche 38%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffelmozzarella
  • 2 stk bøffelmozzarella
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gorgonzola
  • 150 g gorgonzola
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl salat
  • 2 dl salat
  • (radiccio eller rucola)
  • (radiccio eller rucola)
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 4 spsk pinjekerner

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål. Tilføj vand og olie og ælt sammen. Drys lidt mel på et bord og rul dejen tyndt ud, så den fylder en hel bradepande.  Smør creme fraiche ud på hele bunden og sæt den i ovnen i 10 minutter. Bræk, eller skær osten i mindre stykker. Tag bunden ud, fordel osten over det hele, krydr med salt og peber og bag videre i cirka 12 minutter. Server med et drys salat og ristede pinjekerner.

Tip: Dryp lidt hvidløgsolie henover pizzaen ved servering.