Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med artiskokker og gorgonzolasauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ravioloni med artiskokker
  • 1 pk Ravioloni med artiskokker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gorgonzola
  • 100 g gorgonzola
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt oregano
  • 0.5 bdt oregano
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp peber
  • 1 knsp peber

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Kom chili, gorgonzola og fløde i en gryde. Lad osten smelte stille og roligt (så den ikke brænder på).

Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med plukket oregano.