Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Roastbeef af ungokse
  • 500 g Roastbeef af ungokse
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 30 g svampe
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pilsnerøl
  • 1.25 dl pilsnerøl
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleciderveddike
  • 1.5 spsk æbleciderveddike
  • timian
  • timian

Tilberedning

Kom svampene i en skål og hæld 3 dl kogende vand over. Lad stå i 15 minutter.

Drys kødet med salt og peber. Varm lidt olie i en gryde og brun kødet på alle sider.

Lad svampevandet løbe gennem et kaffefilter, så evt. jordrester fjernes. Hæld vandet i gryden. Skyl svampene og kom i gryden. Hæld pilsner og eddike i. Sæt et stegetermometer i kødet og læg låg på. Lad stege indtil kernetemperaturen er 58°C. Det tager ca. 35 minutter.

Smag saucen til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver, servér med skysauce, svampe og et drys timian.