Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødspætte i parmaskinke og ris med lynstegt savoykål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rødspætte i parmaskinke
  • Rødspætte i parmaskinke
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk parma
  • 4 sk parma
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Ris med lynstegt savoykål
  • Ris med lynstegt savoykål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 2 dl ris
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.25 stk savojkål
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk soltørrede tomater i olie
  • 6 stk soltørrede tomater i olie

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg hver skive parmaskinke på køkkenbordet. Læg fisken på og drys med lidt salt og peber. Rul sammen og læg på en bradepande med bagepapir.

Bag fisken i ovnen i ca. 15 minutter.

Sæt ris over.

Snit kålen fint og svits på panden, vend med strimlede soltørrede tomater og ris.