Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Saltimboca med hvidvinsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk kalveinderlår
  • 2 sk kalveinderlår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Prosciutto de Parma
  • 2 sk Prosciutto de Parma
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salvie
  • 4 stk salvie
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 - 8 stk kartofler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Læg parmaskinke og frisk salvieblade over kødet. Sæt det fast med en lille tandstik.

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2-3 minutter på hver side. Hæld hvidvin ved og lad det koge til hvidvinen er kogt ind til det halve.

Steg kartoflerne til de bliver gyldne.