Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Saltimbocca med oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • saltimbocca
  • saltimbocca
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1000 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksemedaljoner
  • 800 - 1000 g oksemedaljoner
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 2 pk parma
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} salvie
  • 1 salvie
  • tandstikker
  • tandstikker
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl oliven
  • 1 gl oliven
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1.5 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 2 dl kalvefond
  • olie
  • olie

Tilberedning

Dup kødet tørt, skær medaljonerne vandret over og drys med en anelse salt og peber. Læg et par salvieblade og en halv skive parmaskinke på hvert stykke kød og sæt fast med en tandstik.

Brun kødet på begge sider og læg derefter i et ildfast fad. Kom vin og bouillon på panden med stegeskyen og lad simre i 10 minutter. Hæld skyen over kødet.

Varm kødet i en 200 grader varm ovn, lige før I skal spise. Drys oliven over og servér.