Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skinkeschnitzler
  • 2 stk skinkeschnitzler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 1.5 dl grøntsagsbouillon
  • mynte
  • mynte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • smør
  • smør
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side.

Svits løg i en lille gryde, tilsæt ærter og bouillon og lad det koge op.

Blend ærter og bouillon sammen med mynte og smag til med salt og peber.

Skær courgetten i både og lad dem simre nogle få minutter i letsaltet vand. De skal være møre, ikke bløde.

Server schnitzelen med puréen og courgetter.