Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Steak og fritter med romescosauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} poser pommes frittes
  • 1 - 2 poser pommes frittes
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røde peberfrugter
  • 2 stk røde peberfrugter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 4 stk bøffer
  • lidt persille
  • lidt persille

Tilberedning

Tilbered pommes frites efter anvisning på emballagen.

Skær peberfrugt og løg i mindre stykker, og svits i olie på en pande. Kom 2 dl vand på panden, og lad grøntsagerne simre bløde i 6-7 minutter. Kom grøntsager med væde op i en blender. Blend til puré, og kom op i en skål. Rør mayonnaisen i, og smag til med hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.

Krydr bøfferne, og steg dem 2 minutter på hver side i olie på en hed pande. Server herligheden med et drys persille.

Tip: Hurtigere! Brug Irmas økologiske pastasauce med aubergine i stedet.